Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Ξεχωρίστε με ένα Καπέλο

Ξεχωρίστε με ένα Καπέλο

καπέλο a-hat-is-a-piece-of-magic

Το καπέλο είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά αξεσουάρ και δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο ντύσιμο μας, αλλά αυτό που πραγματικά αλλάζει είναι το ίδιο μας το πρόσωπο, γι’ αυτό και η επιλογή του ιδανικού καπέλου πρέπει να βασίζεται στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας όπως το σχήμα του, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών μας. Το καπέλο αποτελεί την προέκταση του προσώπου μας!!

Ένα υψηλής ποιότητας καλοκαιρινό καπέλο εχει σαν κύριο χαρακτηριστικό να προστατεύει το κεφάλι από τον ήλιο, να αναπνέει σωστά και να μην ιδρώνει και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με καπέλα από φυσική ψάθα, ενώ αντίστοιχα ένα μάλλινο χειμερινό καπέλο δίνει την απαιτούμενη ζεστασιά  και συνάμα μια πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Τα χειμερινά καπέλα και τραγιάσκες μας κατασκευάζονται από ένα ιδιαίτερο μαλλί (μερινός), ενώ τα καλοκαιρινά καπέλα ξεχωρίζουν κυρίως λόγω των δημοφιλών καπέλων Panama, τα οποία κατασκευάζονται από φύλλα φοινικόδεντρου αλλά παράλληλα υπάρχουν καπέλα από διαφορετικές ποιότητες ψάθας με το καθένα να δίνει ξεχωριστή υφή.

Ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία καπέλων που υπάρχει στο κατάστημα μας, θα βρείτε σίγουρα το καπέλο που σας ταιριάζει, για την καθημερινή ή την βραδινή σας έξοδο!!

Call Now Button
SIZE GUIDE