Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να προβείτε σε αλλαγή στα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε για αποστολές εντός Ελλάδος,

1. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 210 3237512

2. Το προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση την οποία το παραλάβατε, αχρησιμοποίητο και αφόρετο

3. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

4. Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

5. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρουν την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

6. Τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν είτε να επιστραφούν σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης. Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές. 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αλλαγή κάποιου προϊόντος.

Μετά το πέρας 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αποδέχεστε πλήρως την ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή των εμπορευμάτων που παραλάβατε. Επίσης, δεν γίνονται αλλαγές με διαφορετικά προϊόντα μετά το πέρας των 30 ημερολογιακών ημερομηνιών από την ημερομηνία παραλαβής.

Call Now Button
SIZE GUIDE