Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Η εταιρεία

Η εταιρεία

 
 

Το Cameo’s Hatter είναι μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του πολυτελούς αξεσουάρ από το 1968. Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τα αδέλφια Δημήτρη και Παναγιώτη Αποστολόπουλοι στην διάσημη οδό Ερμού 21.
Αρχικά, ειδικευόταν στην κατασκευή ποιοτικών φω μπιζού, ζωνών, καπέλων και άλλων αξεσουάρ.
Κατά την δεκαετία του ’70 και ΄80 καθιερώθηκε στην αγορά με πελάτες από διάφορα κοινωνικά στρώμαστα, ειδικά του καλλιτεχνικού κόσμου. Η συνεργασία με διάσημους οίκους κοσμημάτων όπως SWAROVSKI, VANITY, MARIANGELA κ.α. συνέβαλε στη φήμη του καταστήματος, προσφέροντας μοναδικά κοσμήματα.
Το 1999, ο γιός του Δημητρίου, Κώστας, επεκτείνει την δραστηριότητα της επιχείρησης με το άνοιγμα του πρώτου υποκαστήματος στη Μύκονο. Εκεί, η επιχείρηση προσφέρει μοναδικά ασημένια κοσμήματα με Cameo, κεχριμπάρια και ημιπολύτιμους λίθους.
Το 2002, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα ηνία της επιχείρησης, όπου και δίνει το ίδιο στυλ στο κατάστημα της Ερμού με το κατάστημα της Μυκόνου.
Αντιμετωπίζοντας την οικονομική κρίση του 2010, επεκτείνει τη δραστηριότητά του στον χώρο των καπέλων, συνεργαζόμενος με βιοτεχνίες του εξωτερικού για καπέλα Panama, ψάθινα καπέλα ποιότητας, καπέλα από μαλλί μερινός και περίτεχνες τραγιάσκες.
Τον Οκτώβριο του 2021, η έδρα της επιχείρησης μεταφέρθηκε από την Ερμού στη Βουλής 16 και δημιουργήθηκε το κατάστημα-μπουτίκ Cameo’s Hatter, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία στο χώρο με τη συνεχή εξέλιξη και τη γνώση των τελευταίων τάσεων μόδας.
Εδώ, η κλασσική αισθητική συναντά την φρεσκάδα των νέων ιδεών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγοράς που ενώνει το παρελθόν με το παρόν.

Call Now Button
SIZE GUIDE